Vecka tre!!!

Jag är nu inne på vecka tre och det känns väl lite sådär.. Tiden flyger förbi och jag vill inte åka hem! (misstolka inte, jag saknar verkligen er där hemma!!). Idag (tisdag) hade vi Bush Walk. Vi lärde oss lite om olika växter, djur och liknande, som finns här. Det var väldigt intressant, men i ca 40 graders stekande sol var det lite svårt att riktigt hänga med på allt som sades! (idag blev det tillochmed en skogsbrand, för det var så varmt)

Vi är nu 8 st lejonvolontärer (och 4 st. community-volontärer, som jobbar med människor). 4 st svenskar, 2 norskor, en från Ukraina och en från USA. Det är så sorgligt när alla åker!! Man hinner verkligen klicka med vissa människor, som helt plötsligt bara försvinner. Det är faktiskt riktigt jobbigt ibland. Men sådant är livet! Malin (en av svenskarna) bokade precis en extra vecka, så hon kommer lämna samtidigt som mig. Av alla oss 8 är Pontus den enda killen men det finns även en kille från Australien i community. Där finns även en från Island, en från brasilien och ytterligare en från Australien, men dom är tjejer.

Under våra lion walks har vi alltid med oss minst en handler, scout, och volounteerhandler. Handlern följer med och ser till så att allt går bra till med lejonen, scouten (kan blanda ihop alla, men tror det är såhär) går i förväg och ser till så det inte finns djur i närheten. Det vandrar omkring t ex. Elefanter, bufflar och impalas här, så dom måste se till så vi inte blir attackerade. Dom har alltid med sig en bössa, men får aldrig skjuta något djur. Ser dom något djur som utger fara får dom skjuta i luften för att skrämma iväg djuret, men inte mer än så. Sedan har vi oss volontärer och dom som tar hand om oss, men det kan vara samma person som tar hand om lejonen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback